singlenewshero

Hotel Indigo

Hotel se nalazi u najužem jezgru grada – svim Beogradjanima dobro poznata lokacija. Nekada se tu nalazio niz starih spojenih zgrada sa „skrivenim“ prolazom koji je bio prečica, a i danas postoji, iz Čika Ljubine ulice (gde se sada nalazi ulaz u hotel) do Knez Mihajlove ulice koja je centar svih gradskih zbivanja.

Fasada nije menjala svoj izgled, pa tako hotel odiše plimom prošlih vremena.

Zidovi unutar hotela su ukrašeni detaljima iz raznih istorijskih epoha grada Beograda (slike starog grada, detalji i ukrasi komunističkog perioda, fotografije znamenitih ličnosti, omiljeni fića..

I ovaj put, kao i mnogo puta do sada, Trend je imao naizgled lak zadatak pri opremanju hotela. U saradnji sa arhitektama koji su projektovali unutrašnjost hotela opremili smo sve hotelske sobe, restoran, baštu – terasu…

U sobama su postavljeni jednostavni, a u isto vreme raskošni draperi za zamračivanje; zavese iz hotelskog programa, tapete renomiranog svetskog proizvodjača Vescom, čiji smo generalni zastupnici i distributeri, kao i dekoratativni jastučićići sa prepoznatljivim srpskim ornamentalnim detaljima. Isti elementi ponovljeni su u restoranskom delu i recepciji.

U udobnom delu motela kojim se dolazi staklenim liftom, na otvorenoj terasi sa pogledom na oslikani mural na zidu jasno ukazuje na to da Beograd voli i neguje kulturu i umetnost, nalaze se po meri skrojeni jastuci za baštenski nameštaj.

Trend i dalje ima dobru saradnju sa Hotelom Indigo i neprestano radi na oplemenjivanju prostora novim interesantnim detaljima.