singlenewshero

Kako pripremiti vaš dom za toplije dane uz pomoć zavesa i zastora

Kako dani postaju duži i temperatura raste, vreme je da probudite unutrašnjost i osvežite svoj dom! Bez obzira da li kupujete gotove zavese i zastore, ili ih pravite po meri, dekorisanje prozora može uneti veliku promenu u vaš dom. Pročitajte naše sugestije u nastavku kako da opremite  svoj dom za toplije dane koji dolaze.

Održite prijatnu temperaturu uz pomoć black-out materijala

Postava je diskretna i najčešće je u beloj, kremastoj ili crnoj boji. Debljina postave deluje kao zaštita  čuvajući živahnost boja i kvalitet tkanine. Može stvoriti i potpuniji izgled koji poboljšava izgled zavesa i zastora, uz dodatni osećaj sofisticiranosti sa finim završetkom.

Osvetlite prostoriju sa svetlijim tonovima

Raznovrsne nijanse kao što su neutralne i pastelne su sjajan dodatak bilo kom enterijeru, jer se lako uklapaju u druge boje palete i teksture. Krajem 2017. godine pimetili smo porast potražnje proizvoda u tamnijim bojama. Kako se približavamo toplijim mesecima, naši klijenti biraju svetlije nijanse i suptilne boje. Ovo su naši favoriti:

Još jedan brz i lak način osvežavanja enterijera je uvođenje kolora kroz dezenirane zavese.

Zavese i zastori punih boja se teško mogu zanemariti zbog veličine površine koju pokrivaju, stoga su neretko preterano izražene. Osim ako ne postoji konkretna tema u prostoriji i detalji koji su precizno osmišljeni, takav dekor može odvući pažnju sa svega ostalog.

Prisutnost šarenih dezena u kombinaciji sa neutralnim bojama je odličan način da dodate živost enterijeru i može se divno upariti sa ostalim detaljima u prostoriji.

Tanke zavese

Tanke zavese propuštaju sunčevu svetlost, ali pružaju određenu privatnost te su savršen izbor za prozore i čine predivan izbor tokom toplijih meseci. Ukoliko mislite da su zavese za zamračivanje previše teške, laki materijali su od suštinskog značaja za održavanje trenda minimalističkog stila u enterijerima. Dezenirane blackout zavese u kombinaciji sa lakim zavesama su naša omiljena kombinacija. Blackout za potpunu privatnost uz tanku zavesu voile za održavanje osvetljenosti tokom dana.