singlenewshero

London Art – dom luksuznih tapeta

Kompanija čiji dizajn pomera granice umetnosti i podiže lestvicu autentičnosti visoko u svetu tapeta je definitivno London Art.

Ove godine kompanija slavi 10 godina postojanja.

LondonArt smatra da moderna tapeta mora da kombinuje dizajn, praktičnost i materijale. Glavna karakteristika tapeta je da bude savremeni element po meri koji može da zadovolji potrebe prostora, pokrivanja i dizajna.

LondonArt je sve ovo: proučavali smo i kreirali tapete i ručno rađene radove za dizajnerski proizvod bez premca.

Identitet London Art brenda je kombinacija mode, grafičkih elemenata i arhitekture; materijali, tkanine, estetika i dekoracija odgovaraju funkcionalnom kapacitetu za upečatljive, izvanredne i uravnotežene rezultate u isto vreme.

Savremeni zahtevi pretvorili su LondonArts tapete u čist element nameštaja, specifičan i na zahtev – skrojen i van standarda – koji lako zadovoljava potrebe dizajnera enterijera i arhitekata.

LondonArt je savremenost:

internacionalni prizor u zanatskoj duši: naziv “Londonart” podseća na suštinu umetnosti i dizajna kroz dekoraciju. Svaki prostor može postati nameštaj zahvaljujući proizvodu koji transformiše prostore ukrašavanjem površina.

 LondonArt je praktičnost:

Novi koncept nameštaja koji prilagođava prostorije konkretnom ponudom koja rešava problem praznih prostora prilagođavajući se svakoj situaciji.

 LondonArt je umetnost:

Obrasce mudro kreiraju umetnici naših dizajnera, arhitekte, ilustratori, umetnici tetovaža i stilisti koji spajaju ruke, oči i ideje sa inspiracijom i metropolitskim raspoloženjem kako bi ponudili višestruka rešenja i dizajne.

Njihova najnovija kolekcija je saradnja sa Diskuared2.

Dskuared2, proširujući svoju viziju životnog stila, lansira svoju prvu kolekciju tapeta, kreiranu u saradnji sa proizvođačima luksuznih tapeta LondonArt.

Kolekcija je odštampana sa kultnim motivima brendova, a svaki dizajn ima prepoznatljiv kod.